KDD op de affiche van een wervelend feestweekend.


Geplaatst op 12 June 2024


Het kermisweekend begint dit jaar al op vrijdagavond.
Vanaf 18u kan je terecht op de gezellige plaats voor een lokaal avondmarktje.

Om 19u start een eerste reeks van de Sportievak Run, en nieuw loopevent georganiseerd door Bellegems Multisport Team. De Run is bedoeld voor elke loper van 6 tot 166 jaar.
Kindjes van eerste tot derde leerjaar lopen 600m, kids van 4de tot 6de leerjaar lopen dit lusje 2 keer. Lagere schoolkinderen kunnen gratis inschrijven. Wie de lagere school ontgroeid is kan 2,5 of 5km lopen en betaalt €5 inschrijvingsgeld. Er is voor iedereen die vooraf ingeschreven is een goodiebag en een bonnetje voorzien. De kids krijgen ook een medaille mee naar huis.

Om dit alles nog wat op te vrolijken, speelt Muziekvereniging Bellegem tussendoor partyhits live!

Op zaterdag is er voor KDD ook een nieuwelingenkoers in organisatie van KSV Bellegem. Op hetzelfde parcours van KDD zullen wellicht een 100-tal U17 renners +/-60km rondjes draaien op de omloop. Bellegemberg zal al wat opgewarmd zijn dus voor KDD!

Na de koers is er terug livemuziek op de plaats met om 19u30 Et Encore en om 21u30 Cleymans & Van Geel. Daarna wordt Bellegemplaats de dansvloer voor DJ DEEMZ.

Op zondag is er vanaf 10u voor de 32ste keer Dwars door Bellegem. Op de plaats zijn er in de namiddag nog optredens voorzien van Bob et Babette live en de Pearl Export New Orleans Jazz Band.