Nieuws

Schrijf je in voor KDD tijdens Paris-Roubaix

Omdat KDD gemaakt is voor en gesmaakt wordt door de amateur die houdt van de koers en van de ambiance errond, steken we bij elke KDD-inschrijving tijdens Paris-Roubaix een drankbonnetje bij het rugnummer.

Lees meer →

Deelnemers KDD 2023

64 renners zijn ingeschreven voor KDD 2023. 22 van hen kregen een wildcard, aangeduid met een kleurtje op de lijst. KDD 2023 telt 10 rondes van iets meer dan 4km. De koers start geneutraliseerd en wordt aan het eind van de derde ronde losgelaten.

Lees meer →

Sessitsekoers na Toeristenkoers: alles wat je moet weten

KDD gaat op 1 juli ook voor het eerst in de Bellegemse geschiedenis een Sessitsekoers organiseren. Deze ludieke sport mikt op deelnemers van alle leeftijden, genders, overtuigingen en maten en zal zorgen voor een portie humor en folklore.

Lees meer →

KDD back to basics: zaterdag 1 juli 2023

KDD keert voor de 9de editie terug naar de basis van jaar 1. Deelnemers wonen of woonden in Bellegem en zijn geen coureur. Wildcards kunnen aangevraagd worden maar moeten gemotiveerd worden.

Lees meer →

KDD Classic gaat voor de tweede keer naar Emiel Maelfait

Een spannende koers met 2 relatief grote groepen kent pas in het slot een winnaar. Emiel Maelfait mag zichzelf voor de 2de keer de snelste van Bellegem noemen.

Lees meer →