KDD Classic - 02/07/2022

Het origineel, de enige echte dorpelingenkoers voor Bellegemse wielertoeristen

Inschrijven
Een dorpelingenkoers voor alle Bellegemnaren die graag eens coureur willen zijn voor 1 dag. Een gevoel van euforie krijgen als je voor de eerste keer over de plaats passeert. Lossen bij de kopgroep en onderhandelen met de achtervolgers om in de ronde van de leiders te blijven. Dit is waar KDD Classic voor staat. Ook in 2022 willen we dit graat opnieuw geven aan de wielertoeristen die wonen of ooit woonden in Bellegem. Ongewijzigde criteria dus om te kunnen starten in Koers der Dorpelingen 2022.
De koers gaat over 8 rondes op het parcours dat we ook vorig jaar gebruikten. De eerste 3 ronden worden opnieuw gegroepeerd gereden zodat iedereen in de groep blijft. Aan het eind van de 3de ronde wordt de koers losgelaten en is het elk voor zich. De winnaar van de koers wordt bijgeschreven in de lijst der groten.
De inschrijvingsprijs is opnieuw €15. Voor deze prijs zijn alle deelnemers zeker van een gepersonaliseerd rugnummer, een plaatsje aan de start van de mooiste koers van het jaar, een daglicentie bij Wielerbond Vlaanderen (incl. verzekering) en een namiddag/avond/nacht om na te praten op Bellegemplaats!