Koers der Dorpelingen 2 juli 2022


Geplaatst op 30 June 2022


Beste Bellegemnaar,

Op zaterdag 2 juli 2022 is er opnieuw Koers der Dorpelingen. Dank aan onze trouwe sponsors, AGO JOBS&HR – MYDIBEL – VASTGOED DEVRIESE, om dit opnieuw mogelijk te maken!

Het volledige programma kan u vinden op www.koersderdorpelingen.be en op de keerzijde van deze bewonersbrief.

Om 14.00 uur start KDD Classic: huidige inwoners en ex-Bellegemnaren nemen het tegen elkaar op in een spannende dorpelingenkoers.

Om 16.00 uur volgt dan de spetterende finale met een heuse strijd tussen alle Kortrijkse deelgemeenten. Elke deelgemeente zendt een ploeg van 8 renners naar Bellegemplaats, en die strijden om de titel van “KDD XL”.

U bent meer dan welkom op Bellegemplaats voor ambiance en échte koerssfeer !! Ook na de koers is er animatie voorzien door het Bellegemse Kermiscomité. Er zijn live optredens van Request (19u) en The Green Onions (21u30).

Uiteraard zal dit een aantal gevolgen hebben voor het verkeer. Vandaar dat we u kort willen informeren over het parkeerverbod langs het parcours (u vindt het plannetje integraal terug op de keerzijde van deze brief).

-        Parkeerverbod op Bellegemplaats, Bellegemsestraat, Leuzestraat, IJzerhandstraat, Steenlandersmeers, Kwabrugstraat, Rollegemsestraat

-        Er zullen signaalgevers en politiemensen aanwezig zijn, die als bevoegde personen het verkeer zullen regelen. Deze mensen zullen u gepast op het parcours laten als het parcours veilig is of ze geven u de nodige info ivm de te volgen omlegging. We raden dan ook aan de wegcode te volgen en de richtlijnen van deze bevoegde personen op te volgen, dit voor ieders veiligheid.

-        Er is geen omlegging voorzien: het betreft een afgesloten parcours !!!  

 

 

 koersderdorpelingen@gmail.com (tf via 0498/909620)